Retourvoorwaarden

  • Voor GEBRUIKTE/2dehandse schermkleding en schermmaterialen (incl. wapens) geldt dat er GEEN goederen worden teruggenomen. Alleen in uitzonderlijke gevallen en uitsluitend na persoonlijk overleg met Escrime, kunnen de aangekochte gebruikte/2dehandse goederen worden geruild of teruggenomen.
  • Voor NIEUWE schermkleding en schermmaterialen (incl. wapens) geldt een zichttermijn van 5 dagen na ontvangst van de bestelling. Uiterlijk binnen 1 week na ontvangst van de bestelling moeten de geretourneerde goederen bij Escrime terugbezorgd zijn.
  • Voor ALLE retourzendingen geldt dat u Escrime schermkleding vooraf aan de retourzending op de hoogte moet stellen. De teruggestuurde goederen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn en, indien van toepassing, met aangehecht kaartje. Een retourzending geschiedt op eigen risico. Escrime Schermkleding is niet aansprakelijk voor het zoekraken van verzendingen bij Post.nl of overige vervoersbedrijven. De kosten welke retournatie met zich meebrengt zijn voor de koper.